Sex ensomhed

Køn annonelight..

Joys dk tantra massage til mænd

joys dk tantra massage til mænd

På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. 2,5 time i alt Massagen varer. Der vil være tid til en ordentlig samtale om hvad du har på hjerte. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom. Mød tidligst 5 minutter før aftalt tid. Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons: Væk dit Hjerte - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Vores hud er tæt forbundet med vores nervesystem, og når vi masseres med langsomme, kærlige og opmærksomme bevægelser virker det som en kalibrering af nervesystemet, så vi mærker mere glæde, overskud, indre ro og balance og føler os elsket. De sidste par minutter får du mulighed for langsomt at komme tilstede i din krop, du tilbydes et glas vand og du kan, efter du har sundet dig, tage et bad. Herefter kan du tage et bad, så du kan give slip i det du kommer fra, og så du er ren og frisk inden vi starter (vi har sæbe og håndklæde).

Tantramassør- Aalborg: Joys dk tantra massage til mænd

Mange mennesker er trykket af vores tids stressede livsstil, og de fleste har brug for lidt hjælp til at vende tilbage til en tilstand af afspænding og til at finde glæden indeni igen. Tantramassage-pakker, vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt (4-håndsmassage). Den erotiske tantriske massage hjælper i sig selv til en dyb tilstand af afspænding, og til at komme ned i kroppen og være tilstede her og nu, og til at give slip på alle bekymringer og al stress. Du øger din evne til at holde forbindelsen til dig selv, og dermed styrker du også den intime forbindelse til din partner. 2 timer, og der er tid til lingammassage hvis du ønsker det. Under massagen er du nøgen og jeg har trusser på, som jeg beholder på under hele massagen. Her er der pludselig ingen forventninger eller følelser af mindreværd, men kun ren sanselig væren i nuet. Hvis du ikke er komfortabel med at være helt nøgen, beholder du så meget tøj på, som du har det godt med (gerne noget tøj som kan tåle hvis der kommer lidt olie på). Mange mænd tror at de vil have svært ved at undgå udløsning under massagen, men det er en tanke der kommer af at man endnu ikke har lært at beherske den erotiske energi. joys dk tantra massage til mænd

Tantramassage til, mænd: Joys dk tantra massage til mænd

Hvis du ønsker ekstra tid til snak i stedet for, er det også muligt. Du får med andre ord mulighed for at mærke dig selv som du virkelig er i stedet for at skulle præstere noget som ikke er ægte for din sande maskulinitet og potentiale. Selvom massagen vækker den erotiske energi vil der ikke være nogen udløsning, i stedet vil du opleve hvordan massøren hjælper dig til at sprede al din energi, så hele din krop bliver sanseligt vækket og levende. Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker. Du bliver vist vejen til kærlighedens dybere riger og ind i en erkendelse af hvem du virkelig. Den kærlige og nærværende måde som massagen gives på vækker hjertet hos både modtager og giver, og dette giver dig endnu mere ro i hovedet. Jo bedre vi bliver til at tune ind på kroppen (kontra hovedet med alle tankerne og intellektuel forståelse jo bedre bliver vi også til at mærke hvad vi ønsker og ikke ønsker - vi bliver bedre til at leve mere tro mod os selv. Sådan foregår massagen: Så begynder massagen, som er en tantrisk body-to-body-massage, der vækker og skærper dine sanser, og som også vækker og løfter din erotiske energi og spreder den ud i hele din krop, og dermed giver dig mulighed for at opleve den højeste nydelse.

0 svar på “Joys dk tantra massage til mænd”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *